Hvordan tilføjer jeg et tilkøb til en frokostkontrakt?

Tilkøb giver dig mulighed for at øge salget ved at tilbyde ekstra produkter eller tjenester til jeres eksisterende frokostkunder. Denne guide viser hvordan du opsætter og administrerer tilkøb.


Sådan opretter du et tilkøb


  1. Navigér til Frokost: Start med at gå til fanen 'Frokost'.
  2. Vælg 'madvalg': Her finder du en liste over eksisterende madvalg.
  3. Tilføj nyt tilkøb: Klik på 'Tilføj madvalg'. Indtast navnet på dit tilkøb, eksempelvis "kage".
  4. Markér madvalget som tilkøb: Når du har angivet navnet, vil der være en lille afkrydsningsboks ved siden af, hvor der står "Dette er et tilkøb". Markér denne boks for at angive, at det er et tilkøb.

Administration af tilkøb

Når tilvalget er oprettet, skal du knytte det til specifikke kontrakter. Vælg en eksisterende kunde og tilføj det nye tilkøb til deres kontrakt.


  1. Naviger til den relevante kontrakt: Se her hvordan du redigerer en kontrakt.
  2. Gå til sektionen 'tilkøb' på kontrakten: Bestem på hvilke dage tilkøbet kan bestilles og tilføj prisen per enhed. For eksempel kan "kage" sættes til 20 kroner pr. styk og være tilgængelige for tilvalg alle uges dage.
  3. Tilføj standard bestillinger: Du kan vælge en standard bestilling for hver dag, ved at skrive antallet ind f.eks. 15 stk. kage, eller du kan skrive 0, for selv at lade kunden bestille den ønskede mængde kage, når behovet opstår. Skriver du intet tal, så vil det ikke være muligt for kunden af vælge tilkøbet på den dag.

OBS: Du kan ikke lave et madvalg om til et tilkøb, hvis det allerede er tilføjet til en kontrakt som et normalt madvalg. Så skal du første fjerne det fra de tilknyttede kontrakter, og derefter gå ind på madvalget og sætte hak i at det skal være et tilvalg.

Visning og justering af ordre

  1. Kundesiden: Kunden kan nu justere antallet af tilvalg op og ned hver uge, præcis som de gør med deres normale måltidsvalg. De vil ikke kunne bestille tilkøb på dage, hvor kontrakten ikke er aktiv eller dage hvor du ikke sat tilkøbet op.
  2. Produktionsoversigt: Når tilkøbene er gemt, vises de i kundens kontrakt. De vises også på den daglige produktionsliste, som du modtager via e-mail, og i de PDF- og CSV-filer, du kan downloade fra platformen.