Hvordan laver jeg en frokost kontrakt?

Skab skræddersyede frokostløsninger med Officeguru. Vores platform gør det muligt for dig at tilpasse antallet af kuverter efter kundens behov, så du bedre kan håndtere ændringer i frokostordningen.


Opret en frokost kontrakt

Vi guider dig til, hvordan du opretter et tilbud på en frokostordning. Se videoen og følg vores simple steps, så du nemt og hurtigt kan få sendt dine tilbud afsted.

1. Kundens anmodning om tilbud

Gå til Opgaver, find den Frokostordning, du ønsker at lave et tilbud på, og naviger til Opret tilbud.

2. Planlæg

Start med at vælge, hvornår servicen skal påbegyndes og på hvilke dage, den skal leveres.

3. Deadline

Fastsæt en deadline for, hvornår kunden skal have afgivet specifikationer til bestillingen. Hvis du vælger Dagen før klokken 12, betyder det, at kunden ikke kan foretage ændringer i bestillingen efter det tidspunkt.

4. Valg af måltid

Som det næste skridt skal du tilføje, hvilke spor kunderne kan vælge. Husk at tilføje alle muligheder. Du skal selv navngive sporene, så husk at de skal være tydelige og konkrete. Du kan vælge et ikon fra listen, som passer til sporet.

Hvis du ved at kunden har nogle spor, som ikke fremgår af dine standard prisliste (pga. allergier for eksempel), kan du tilføje dem her. Du kan altid vende tilbage til sporene og ændre dem, men jo mere specifik du kan være ud fra kundens første beskrivelse af deres behov, jo bedre.

5. Gebyrer

Du har muligvis nogle faste rater, som kunden ikke kan ændre, som for eksempel leveringsgebyr. Du tilføjer dine rater under sektionen Gebyrer. Når du tilføjer flere gebyrer, vil de automatisk blive lagt sammen.

6. Noter & filer

Som i ethvert tilbud kan du tilføje noter, en personlig besked eller uploade filer (fx billeder eller menuer).

Husk at klikke på Send tilbud, når du er færdig. Hvis du ikke er klar til at sende tilbuddet, så kan du vælge Gem udkast og vende tilbage på et andet tidspunkt.


Få overblik over dine kunder

Med Officeguru får du et samlet overblik over alle dine accepterede frokosttilbud. Se videoen eller følg vores guide for at få styr på dine kunders ordrer.

Frokost overblik

Du finder et samlet overblik over alle dine frokostordrer under Frokost overblik.

Her finder du en liste over dine kunder. Brug pilene til at navigere mellem ugerne. Du kan samtidig tilføje ugens menu, som bliver synlig for kunden.

Daglige notifikationer

Når en kundes frist for at lave ændringer udløber, sender vi dig en email med alle ordrer for den dato. Det betyder at, hvis du har angivet, at kunden kan lave ændringer til 2 dage før kl 12.00, så modtager du en e-mail med ordren om onsdagen kl 12 for den kommende fredag.