Hvordan bruger jeg Officeguru Chat App?

Som leverandør hos Officeguru giver vores Chat App dig mulighed for at kommunikere effektivt med dine kunder og holde styr på dine serviceaftale. Officeguru Chat App gør det nemt for dig at håndtere daglige ændringer, uanset hvor du er.


Download Officeguru Chat App 📲

Få Officeguru Chat App på din smartphone, så du kan bevare dialogen med dine kunder uden at være bundet til en computer. Med vores app har du altid Officeguru lige ved hånden også når du er på farten.

Download til iOS (iPhone) i App Store

Download til Android i Goggle Play Store

Kom igang

Log ind på appen med den samme e-mail og adgangskode, som du bruger på din Officeguru profil.

Bemærk, at du først skal have en profil før at du kan logge ind. Hvis du ikke har en endnu, så kan du oprette en konto her.

Beskeder

Med appen får du et fuldt overblik over dine kunders interaktioner og kan filtrere samtaler for bedre at håndtere kommunikation.

📌 Tråden Din officeguru er altid placeret øverst i beskeder og er din direkte kontakt til Officeguru teamet, hvor du kan spørge om generelle spørgsmål vedrørende platformen.

👤 I venstre øverste hjørne kan du klikke på person-ikonet for at tilgå dine profiloplysninger, ændre i sprogindstillinger samt logge ud.

Kommunikation og håndtering

I en given tråd, kan du se alt kommunikation med en kunde angående en specifik opgave.

Øverst ser du, hvem kunden er samt hvilken opgave det omhandler.

Udover at skrive beskeder, så kan du klikke på ➕ symbolet for at tilføje og sende billeder direkte i chatten.

Du kan også se konkrete informationer ved at gå til Vis opgave. Herfra vil du blive navigeret til en browservisning af den pågældende opgave.

Filtreringsmulighed

Officeguru Chat App tilbyder avancerede filtre, som gør det nemt for dig at sortere og prioritere dine samtaler med kunder. Du kan filtrere dine samtaler efter kundens navn, service, kontaktperson eller opgavens status, hvilket hjælper dig med at holde styr på dine igangværende opgaver og kommunikation.