Hvordan får jeg en frokostleverandør gennem Officeguru?

At finde den rigtige frokostleverandør kan være tidskrævende, men med Officeguru bliver processen nemmer og langt mere overskuelig.

Vi har lavet denne guide til dig, der har brug for en hjælpende hånd til at få sat hak ved frokostordningen på din to-do liste.


1. Opret en profil

Start med at tilmelde dig Officeguru. Det tager kun få minutter, og du kan finde hjælp til, hvordan du gør her.


2. Find og vælg mellem leverandører

Udforsk de forskellige leverandører, der udbyder Frokostordninger på Officeguru her.


3. Indhent tilbud

Når du er klar, kan du anmode op til 3 leverandører om et tilbud. Du skal blot klikke på Indhent tilbud og følge instruktionerne, der dukker frem.

HUSK at jo flere detaljer, des bedre tilbud vil du modtage. Find flere tips til indhentning af tilbud i denne guide.


4. Gennemgå modtagede tilbud

De leverandører, der kan imødekomme din anmodning, vil sende deres tilbud indenfor 1-3 dage, og du vil modtage dem direkte i din Officeguru-indbakke. Du kan dermed frit sammenligne leverandørernes tilbud og vælge den, der passer bedst til dine behov.


5. Vælg din leverandør

Når du har fundet det perfekte match, skal du blot acceptere tilbuddet. Herefter vil leverandøren tage kontakt til dig for at aftale de sidste detaljer for frokostordningen.


Selve administreringen af jeres frokostordning håndteres gennem Officeguru, hvor du kan finde mere information og hjælp her.


Det næste skridt i opsætningen af din frokostordning, er at tilføje samtlige medarbejdere til officeguru. Vi hjælper dig videre i opsætning af jeres frokostbestilling med disse simple trin.


Kan jeg ændre min frokostleverandør?

Har du lyst til at prøve noget nyt, eller er du bare ikke helt tilfreds med din frokostordning? Hos Officeguru forstår vi, at behov og præferencer kan ændre sig over tid, hvorfor vores Customer Support team står klar til hjælpe dig med at afslutte dit nuværende samarbejde og finde et nyt match. Du kan sende os en e-mail på contact@officeguru.dk eller ringe på +45 4399 1529.